7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@spsnord.dk
Vælg en side

Er du en af dem, som ikke helt ved hvad du skal bruge din 30 min pause på, når du er på arbejde? Måske er du hurtig til at spise frokost, og har hvad der føles som uendelig lang tid tilbage, inden du skal tilbage til arbejdet? Selvom det ikke er alle som føler sådan, så er der nogen som decideret kommer til at kede sig. Men heldigvis findes der en løsning til dette. Læs med her.

 

Måske er krydsord ikke noget, som du generelt sidder og hygger dig med derhjemme, men det er faktisk fordelagtigt. Krydsord er ikke bare en hyggelig aktivitet at bruge tid på. Krydsord er nemlig også med til at holde hjernen skarp. Denne aktivitet kan desuden være med til at give et lille break fra omgivelserne omkring en. Så hvis du trænger til at tænke på noget andet end lige arbejde i din pause, så kan du med fordel se om du kan løse en kryds og tværs.

En arbejdsplads med det rette inventar

For at kunne nyde en pause på sin arbejdsplads, kræver det også at der er et sted, hvor man kan sidde og slappe af i gode møbler. Den fysiske arbejdsplads, spiller en kæmpe rolle for medarbejderne, og er også med til at give mere velvære når de er der. Hos AJ Produkter er det netop inventaret på arbejdspladsen, som er i fokus.

De har mere end 40 års erfaring indenfor området, og er derfor vant til at hjælpe med indretningen af forskellige arbejdspladser. På deres hjemmeside kan man blandt andet finde et stort udvalg af kontorstole, whiteboard tavle på hjul, borde, skranke og meget mere. Til kontoret, kan man også finde mange varianter af møbler til møder eksempelvis. Andre artikler inkluderer blandt andet kontor skuffer, skuffeindsatser og reoler.

Der er desuden også mulighed for at finde møbler til kantine, frokoststuen og andre steder på arbejdspladsen. Med de rette møbler, hvor man kan nyde sin pause, kan man måske også finde mere ro til at lave kryds og tværs. Et fysisk arbejdsmiljø spiller en stor rolle i en virksomhed, særligt i forhold til ens arbejdsstation. Det er vigtigt at være opmærksom på, om man har den rette stol og bord til eksempelvis arbejde ved en computer.

Her kan det være nødvendigt at kigge på, om medarbejderne har behov for et hæve-sænke bord eventuelt. På den måde kan de skifte stilling når behovet er der.

Udover det fysiske arbejdsmiljø, er det selvfølgelig også vigtigt at der er fokus på det psykiske. Det handler f.eks. om, hvordan forholdet mellem andre kollegaer/ledere er, samt hvordan trivslen er på den givne arbejdsplads. Er der sammenhold? Bliver der givet en gulerod til medarbejderne når de gør det godt? Hvordan er tonen blandt de ansatte?